keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

ASUKASKYSELY HELSINGIN PUISTOJEN JA KATUJEN TOIMIVUUDESTA

Helsingin kaupungin rakennusvirasto haluaa petrata niissä asioissa, joissa asukkaiden mielestä on parantamisen varaa. Siksi asukkailta kysytään kaduista ja puistoista kyselyllä postitse ja netin välityksellä.

Toukokuun lopulla 2 500 satunnaisotannalla valittua helsinkiläistä sai postissa katujen ja puistojen kuntoa koskevan kyselyn. Kirjeen saaneet voivat vastata kyselyyn rakennusviraston verkkosivuilla tai palauttamalla täytetyn lomakkeen vastauskuoressa postitse. Toiveena on, että muutkin kuin kirjeen saaneet kuntalaiset vastaavat kyselyyn.

*** Kyselylomake on osoitteissa www.hkr.hel.fi ja www.hkr.hel.fi/svenska. Netissä kyselyyn voi vastata elokuun puoliväliin saakka. ***

Kyselyssä on mm. väittämiä, joilla punnitaan asukkaiden tyytyväisyyttä. Rakennusvirasto kysyy asukkaiden mielipidettä mm. oman alueen katujen ja puistojen siisteydestä, istutusten hoidosta sekä penkkien ja leikkivälineiden kunnosta. Myös kulkuväylien talvihoidosta sekä ulkoilualueiden ja metsäluonnon hoidosta kysellään. Palautetta toivotaan yhtälailla autoilijoilta kuin jalankulkijoilta, pyöräilijöiltä tai rullaluistelijoilta.

Vastaajilla on oivallinen mahdollisuus vaikuttaa Helsingin katu- ja viheralueiden toimivuuteen. Kaikki vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja nimettöminä. Yhteenveto kyselyn vastauksista menee tiedoksi päättäjille ja alueiden hoidosta ja kunnosta vastaaville.

LISÄTIEDOT:
toimistopäällikkö Silja Hyvärinen, rakennusvirasto, puh. (09) 310 38 619
projektipäällikkö Dan-Henrik Långström, rakennusvirasto, puh. (09) 310 38 556

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu